Életmód, Ezotéria, Egészség, Horoszkóp - Kövesd nyomon velünk a legfrissebb hírek megjelenését napról, napra. Legfrissebb hírek áttekintintésére nyílik lehetőséged és érdekes alkalmazásokat is kipróbálhatsz.

Könyvsarok

Az elveszett földrész CD

Kiadó: Szerzői Magánkiadás
Teljes ár: 1500 Ft
ISBN: 5998482700387
Nyelv: magyar
Megjelenés: 2017.11.27
Szállítás: érdeklődjön vevőszolgálatunkon
Kapcsolódó címkék: Egészséges táplálkozás,Egyéb táplálkozás,Vegetáriánus étrend
Szinopszis:
Fiatalkoromban volt egy visszatérő álmom, amelyben egy tengerparti népet látogattam meg éjszakánként. Az ilyen káprázatok hamar szertefoszlanak, ezért csak homályos emlékek maradtak meg az ott töltött időről, egy eszmét azonban magammal hoztam, hiszek abban, hogy az ott élő tisztaszívű emberek elvei itt is megvalósíthatóak. Ők ugyanis nemesebbek voltak, mint mi, és nem csak egymásra, de a környezetükre is nagyon ügyeltek. Ezzel az albummal próbálom felidézni a különös világ hangulatát, mely talán létezik valahol. Csak pozitív és felemelő számokat írtam, mert az a célom, hogy a zene hallgatása közben a bánat, depresszió messze szálljon, és átadjak valamit abból a fényből, amit ott láttam. Az album az "Angyali sugallat" című 2013-as CD album nyomdokain jár, csak annál kicsit ritmusosabb.

Számok címei:
1. Mutumin 2. Olana 3. Tagata 4. Sewi 5. Manusa 6. Lalaki 7. Tawo 8. Luu ko 9. Okunrin 10. Phusai 11. Ke kanaka 12. Manisi
Adó egy százaléka, adó 1%

Rólunk