Életmód, Ezotéria, Egészség, Horoszkóp - Kövesd nyomon velünk a legfrissebb hírek megjelenését napról, napra. Legfrissebb hírek áttekintintésére nyílik lehetőséged és érdekes alkalmazásokat is kipróbálhatsz.

Könyvsarok

Az igazi beavatás útja

Tízszintes tanfolyam - Elmélet és gyakorlat

Kiadó: Édesvíz Kiadó
Teljes ár: 3690 Ft
Engedményes ár: 3321 Ft
Megtakarítás: 10 %
ISBN: 9789635291939
Nyelv: magyar
Megjelenés: 2014.11.27
Szállítás: érdeklődjön vevőszolgálatunkon
Kapcsolódó címkék: TC kancsó,Víz,Élet virága szimbólum,Élet virága arany,Élet virága
Szinopszis:
Az igazi megismerésre törekvők sokszor évekig, vagy talán egész életükben hiába kutatnak olyan megbízható tanulási módszer után, melynek segítségével legfőbb vágyukat megvalósítva a tökéletesség útjára léphetnek. A titkos tudományok iránt érdeklődőknek nincs lehetőségük mestertől vagy vezetőtől elnyerni a beavatást, ezért az igazi tudás csak a különös kegyeltek és tehetségek számára elérhető. Az őszinte tanuló, aki komolyan dolgozik a saját fejlődésén, és nem pusztán kíváncsiságból akar bepillantást nyerni a szent tudásba, ebben a műben beavatásának igazi vezetőjét fogja látni. A kezdeti lépéseknél még a magas rangú beavatottak sem lennének képesek többet segíteni a tanulóknak, mint ez a könyv. Az elméleti beavató részt tíz szint alapgyakorlatai követik, melyek egyaránt fejlesztik a testet, a lelket és az elmét.

Franz Bardon mára már klasszikusnak számító műve az egész világot bejárta. Egyedülálló gyakorlati útmutató a fehér mágia alkalmazásához és a hermetikus tudomány megismeréséhez. A mágia valójában szent tudomány. A szó legszorosabb értelmében minden tudás tudása, hiszen az univerzális törvények ismeretére és használatára tanít.
Adó egy százaléka, adó 1%

Rólunk