Életmód, Ezotéria, Egészség, Horoszkóp - Kövesd nyomon velünk a legfrissebb hírek megjelenését napról, napra. Legfrissebb hírek áttekintintésére nyílik lehetőséged és érdekes alkalmazásokat is kipróbálhatsz.

Könyvsarok

Az igazság fényében

Grál-üzenet

Kiadó: BYTOS s.r.o.
Teljes ár: 5900 Ft
ISBN: 9788097269807
Nyelv: magyar
Megjelenés: 2017.09.27
Szállítás: érdeklődjön vevőszolgálatunkon
Kapcsolódó címkék: Lelkünk titkai - Életvezetés
Szinopszis:
Az Igazság Fényében - Grál-üzenet kétségtelenül figyelemreméltó világnézeti mű, mely meghaladja a vallási vagy filozófiai irodalom kereteit. Céljául tűzte ki, hogy megválaszolja az emberi lét alapvető kérdéseit: Kik vagyunk, honnan jöttünk és hová tartunk. A szerző szokatlan terjedelemben és szélességben foglalkozik a teremtés fejlődésével és benne az ember helyzetével, az ember születésének és halálának kérdéseivel. Foglalkozik a nők szerepével a teremtésben, a helyes és felelősségteljes gyerekneveléssel. Megmagyarázza a látszólag érthetetlen természeti jelenségeket és a hatalmas természeti és az ún. természetfeletti erők működését.

"Az Igazság Fényében" című könyv betekintést nyújt a teremtés felépítésébe, lehetővé teszi a teremtés törvényeinek megértését, ami az ember számára rendkívüli jelentőséggel bír. Megmutatja a teremtésben nekünk adatott utat és a célt, elősegíti az egyes ismeretek egységes képbe foglalását, és segít lerombolni a téveszméket, melyek megakadályozzák az embert abban, hogy szellemi tudatosságra tegyen szert.
A Grál-Üzenet nem egy új vallást, egyházat, vagy szektát hirdet, hanem minden vallás frontvonalán áttörve vezeti az embert a teremtés, és a lét teljes igazságára.

A Grál-üzenet mindenkihez szól, megkülönböztetés nélkül, amennyiben teljesít egyetlen feltételt, nevezetesen azt, hogy komolyan keresi az igazságot. A közvetített ismeretek derültebbé és örömtelibbé teszik az egész életet: megismerhetni létünk értelmét, felismerni a fejlődés útját és célját, ez már magában egy nagyszerű ajándék.
Ez a könyv a 20. század nagy szellemi tanítójának, Abdrushinnak, polgári nevén Oskar Ernst Bernhardtnak (1875-1941), a főműve. A szerző 1923 és 1931 között létrejött, egymásra logikusan kapcsolódó előadásai egy átfogó eredeti műbe lettek rendezve, és "Az Igazság Fényében - Grál-üzenet" címmel jelentek meg 1931-ben. Ennek az eredeti német kiadásnak a magyar fordítását tartja kezében az olvasó.
Adó egy százaléka, adó 1%

Rólunk