Életmód, Ezotéria, Egészség, Horoszkóp - Kövesd nyomon velünk a legfrissebb hírek megjelenését napról, napra. Legfrissebb hírek áttekintintésére nyílik lehetőséged és érdekes alkalmazásokat is kipróbálhatsz.

Könyvsarok

Krisztus és a szellemi világ

A Szent Grál keresése

Kiadó: Magyar Antropozófiai Társaság
Teljes ár: 2900 Ft
ISBN: 9789639772830
Nyelv: magyar
Megjelenés: 2017.08.09
Szállítás: érdeklődjön vevőszolgálatunkon
Kapcsolódó címkék: Kereszténység,Lelkünk titkai - Életvezetés
Szinopszis:
A könyvben hat előadás szövege található, melyeket Rudolf Steiner 1913. december 28. és 1914. január 2. között tartott Lipcsében. Az előadások központi témája Jézus Krisztus lénye és az időszámításunk kezdete körüli időszak szellemi élete. Az előadó visszatekint az ősi kultúrákra, hogy érzékeltesse, hogyan csökkent fokozatosan az idő múlásával annak a lehetősége, hogy az emberiség megérthesse a Krisztus-lény valódi mivoltát és küldetésének jelentőségét. A mélypont ebben a tekintetben éppen abban az időben volt, amikor ez a lény földi testet öltött. A görög antikvitás Szibilla alakjainak a héber próféták szellemiségével ellentétes beállítottságát is megismerjük az előadásokból. Rudolf Steiner bemutatja Pál apostol működésének hátterében álló tényezőket is.

A további előadásokban a Grál motívum megjelenését, a Parsifal legendát és a Grál titkának megközelítési lehetőségét világítja meg hallgatói számára az előadó.
Adó egy százaléka, adó 1%

Rólunk