Életmód, Ezotéria, Egészség, Horoszkóp - Kövesd nyomon velünk a legfrissebb hírek megjelenését napról, napra. Legfrissebb hírek áttekintintésére nyílik lehetőséged és érdekes alkalmazásokat is kipróbálhatsz.

Könyvsarok

Maluhia, a boldog város

A Hoponopono alapján

Kiadó: Suerte Szolgáltató BT.
Teljes ár: 3900 Ft
ISBN: 9789631295979
Nyelv: magyar
Megjelenés: 2017.11.06
Szállítás: érdeklődjön vevőszolgálatunkon
Kapcsolódó címkék: Mágia
Szinopszis:
Gyermekek (és felnőttek) inspirálására, hogy boldogabb világot teremtsenek.
Maluhia népe ismeri a boldogság, az egészséges és békés élet titkát. Turisták ezrei látogatják ezt a tengerparti várost, mert tudni akarják, hogy élhetnének ők is így. A jó hír az, hogy az idegenvezetők mindannyian gyermekek, és boldogan osztják meg ezt titkot.
Kalandjaik körbeviszik az olvasót az egész városban, az élet számos területét érintve. Nem csak mesélnek róla, hanem be is mutatják, hogy a Hoponopono, az ősi hawaii művészet egyszerű gyakorlásával hogyan érhetünk el lényeges változást mind a magánéletünkben, mind az egész bolygó életében. A könyvben olyan témák találhatók, mint az önbecsülés, a hála és a megbocsátás, amelyek a cselekvés alapjául szolgálnak.
Ezek a történetek nem tanmesék, hanem valós élményeken alapulnak, melyeket a nagymester, Dr. Ihaleakalá Hew Len és Mabel Katz, a világszerte ismert előadó, tréner, békenagykövet osztanak meg velünk. A történetek egy része a Mabel, valamint a hallgatói által megtapasztalt élményeket is közkinccsé teszik. A valóságos alapokon nyugvó üzenetek ragyogóak, és felébresztik mind a fiatalok, mind a felnőttek tudatosságát. Felvázolják, hogyan lehet a világ az élet valóban sokkal boldogabb és nyugodtabb helyszíne. Hangsúlyozzák, hogy mennyire fontos pozitívan támogatni a gyermekeink képzelőerejét és hiedelmeit, engedni, hogy önmaguk legyenek, hogy így teremthessék meg a mindannyiunk számára jobb világot.
A szerző, Mabel Katz olyan vidám történeteket vetett papírra, amelyeket a szülők felolvashatnak bármilyen korú gyermekeiknek. 26 csodás mesében ültette el a bolygó átalakításának magocskáit, az egyes emberen keresztül.
Adó egy százaléka, adó 1%

Rólunk